• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Facebook LinkedIn Instagram
Vakblad IJS!
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Industrie en productie

Pavan innoveert met ijscocktails

28 januari 2025 Ellen Weber Ellen Weber
Bij het maken van de taartjes, zoals deze met de rode appeltjes, komt er nog veel handwerk aan te pas. Zoals het vullen van het gebak.
PREMIUM
Bij het maken van de taartjes, zoals deze met de rode appeltjes, komt er nog veel handwerk aan te pas. Zoals het vullen van het gebak.
PRODUCTIE | Schepijs en desserts voor de horeca, groothandels en ijssalons. Pavan in Alphen aan den Rijn produceert op net iets grotere schaal. Onder de naam Pavino® Drinks hebben ze hier verschillende frozen cocktails geïntroduceerd. Je moet tijd nemen om nieuwe producten en smaken te testen, vindt managing director Corné van der Post-Pavan.

Wat doe je als je de smaak van goed Italiaans schepijs mist in het Nederlandse culinaire landschap? Dan richt je een bedrijf op en begin je met de import van ijs uit Italië. Zo begon in 1992 Pavan. Oprichters zijn Denis en Michele Pavan, twee broers die op hun vierde van Venetië naar Nederland kwamen.

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op vakbladijs.nl
  • Ontvang 4x per jaar het Vakblad IJS!
  • Ontvang 1x de special Slimmer werken in food
Dossiers
  • Industrie en productie
Meer over
  • Schepijs
  • Ijs
  • Dessert
Lees ook

Hoe gebruikt Unilever AI in de ijsproductie?

Kunstmatige intelligentie (AI) is hot. Ook de voedingsmiddelenindustrie maakt steeds meer gebruik van deze technologie. Zo ook Unilever. De mutinational gebruikt AI onder andere bij de productie van i...
29 januari 2025

Sigep World 2025: de toekomst van foodservice

BEURZEN | IJs, chocolade, patisserie, brood, koffie en pizza. Dat zijn de ingrediënten van Sigep World 2025. Naast trends, innovatie en technologie springt de vakbeurs dit jaar ook in op duurzaam...
14 januari 2025

IJscentrum | Patisserie Academie start 2025 met de basis

en nieuw jaar, nieuwe kansen. Misschien is 2025 het moment om je verder te ontwikkelen op het gebied van ijs en patisserie. Het IJscentrum | Patisserie Academie start dit jaar met de basis. Zowel de c...
9 januari 2025Redactie Vakblad IJs
<<<12345>>>
Vakblad IJS 2 | April 2025

Vakblad IJS 2 | April 2025

Foodbanen

Op zoek naar een leuke baan in de ijssector?

Agenda

  • 29 SEP 08:00 - 30 SEP 22:00

    Vakbeurs Foodspecialiteiten 2025

  • 6 OKT 08:30 - 8 OKT 22:30

    BBB Maastricht 2025

  • 12 JAN 11:00 - 15 JAN 23:55

    Horecava 2026

Vakblad IJS! © 2025 Vakblad IJS!.
All rights reserved.
Facebook LinkedIn Instagram

Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Vakblad IJs

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bakkers in Bedrijf
    • Bioprocessing News
    • Industrial Cybersec
    • EVMI
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Vakblad IJS!
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - Zeist 3705MA Zeist
Nederland
info@vakbladijs.nl
085-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer