Studenten Rijn IJssel bakken brood voor KWF

5 december 2012

Studenten bakkerij van Rijn IJssel Vakschool Wageningen bakken in de weken van 10 tot 20 december een speciaal brood dat verkocht wordt om Fight Cancer te sponsoren. Kom gedurende die periode in de Konditorei van de vakschool en koop een volkorenbrood met gepofte tarwekorrels. De gehele opbrengst komt ten goede aan Fight Cancer/ KWF.

Volkorenbrood met gepofte tarwekorrels

Dit brood is zeer gezond, mede vanwege het verminderde percentage aan zout, want dat is maar 1,5%. Brood met gepofte tarwekorrel is een heerlijk en verantwoordbrood. Dit brood zorgt er ook voor dat u sneller een voldaan gevoel krijgt en dat komt vooral door de 15 procent aan gepofte tarwekorrels die aan het brood zijn toegevoegd.

  • Aanleiding

Één jaar geleden kregen de studenten Bakkerij het bericht van een klasgenoot. Haar vader had kanker en na onderzoek bleek het ook nog kwaadaardig. De vier maanden na de uitslag zijn erg snel gegaan. In september kregen ze het trieste bericht dat haar vader op 57-jarige leeftijd was overleden.

Deze gebeurtenis heeft veel indruk gemaakt op de groep. Ze vinden dat er snel een medicijn moet komen tegen deze ziekte.

  • Speciale verantwoorde producten die ook tussen 10 en 20 december worden verkocht:
  • Volkoren ontbijtkoek € 1,75
  • Volkoren beschuit € 1,00
  • Volkorenbrood met gepofte tarwekorrels € 2,00

Adres

Konditorei

Marijkeweg 20

6709 PG Wageningen

026 3129600

Openingstijden:

Ma 10.30 -16.30 uur

Di t/m vr 9.30 - 16.30 uur

 

Altijd op de hoogte blijven?