Bakkerij Dagen 2012 ook voor ijsbereiders

3 januari 2012

Bakkerij Dagen 2012 wordt van 4 tot en met 6 maart gehouden in Amsterdam RAI. Ook ijsbereiders en –verkopers zijn op de aankomende Bakkerij Dagen aan het goede adres. Tijdens hét tweejaarlijkse platform voor de bakkerijbranche passeren namelijk niet alleen alle facetten van het bakkersvak de revue; er wordt ook ruim aandacht besteed aan ijs.

Onder meer Carpigiani, Woertman Nederland en Laan-Heiloo tonen op de beursvloer van de Bakkerij Dagen hun nieuwste producten en diensten. Ook Nissei Softijs en interieurbouwer Hans van de Goor zijn als exposant van de partij.

Workshops
De Carpigiani Gelato University is prominent aanwezig tijdens de aankomende Bakkerij Dagen in Amsterdam RAI. De University heeft als doel om de cultuur, passie en kennis van ijssalons over de hele wereld te verbeteren en om het publiek deze beleving, het plezier en de smaak van echt ambachtelijk Italiaans ijs bij te brengen. Diverse maestro's van Carpigiani, presenteren dagelijks op de beursvloer verschillende workshops van 40 minuten, gevolgd door anderhalf uur 'hands on' zelf ijs maken met het publiek.

Meer informatie over Bakkerij Dagen 2012 is te vinden op www.bakkerijdagen.nl.

Altijd op de hoogte blijven?